PACT Utrecht is een informeel netwerk van instellingen en cultuurmakers die krachten en netwerken bundelen, samen expertise inschakelen tijdens de twee maandelijkse PACT Practices om kennis, literatuur en tools uit te wisselen. Dit laatste doen we op de twee pagina’s Blog en Tools!

Blog!

Onder blog! vind je onder andere links naar interessante artikelen en websites, boekentips, inhoudelijke informatie en terugkoppelingen van de PACT Practices.

Tools!

Onder tools! vind je openbare tools terug die samenwerkingspartners hebben ontwikkeld en/of aangeraden, links naar websites waarop handige handvatten staan en voorbeelden van methodieken die je binnen je eigen organisatie kan toepassen. Ben je Aanjager? Dan heb je toegang tot de besloten map op onze Drive. Hierin staan alle tools, powerpoints en terugkoppelingen PACT Practice.

Geen kennisinstituut

Ondanks en dankzij de wens om een informeel netwerk te zijn is PACT Utrecht geen kennisinstituut. Dat betekent dat we vooral samen aan de slag gaan en elkaar regelmatig opzoeken. Ben je op zoek naar meer complete informatie en/of hulpmiddelen rondom de thema’s Diversiteit en Inclusie/Inclusiviteit? Kijk dan eens op sites als: